vineri, 19 iunie 2009

detest ...

oare v-am spus că mă irită enorm comportamentele non fair-play?

tind să cred că voi începe să detest ceea ce se numeşte bărbat ...

sau poate, totuşi, ar fi mai bine să fiu la fel de non fair-play, lipsită de orice bun simţ, de orice etică? sunt prea naivă? prea credulă? cred prea mult în oameni şi în valori?

... probabil ...

nu-mi spuneţi nimic de circumstanţe atenuante ... nici nu vreau să aud!

am eu o clasificare bine definită pentru această specie de bipede ...

DA! ştiu, îmi veţi spune că sunt prea tranşantă ... şi muuult prea frustrată, însă îmi permit să am şi eu propria mea părere ... fondată, bineînţeles

6 comentarii:

  1. Nici nu-mi pot inchipui ce s-a intamplat.(???) Dar stiu ca poate e mai bine sa nu scrii ce exact, doar tu cu gandul...
    da, fara aer nu putem trai si da, sunt prea multe fapte si gesturi inexplicabile. Nu stiu de ce le face...chiar nu stiu!
    Si da, e bine sa poti vorbi cu cineva in astefel de momente.>:d<

    Iti place Pink Martini? Dar Yanni?

    Numai bine si pe curand,
    noapte buna}{

    Crisa

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi că eu nu am avut parte de comportamente inexplicabile din partea unor femei? Şi eu mai spun uneori că femeile-s imposibile, dar asta e mai mult o manifestare a supărării mele pe moment.
    În acest moment, în urma experienţelor mele, nu sunt ele prea multe, aş putea zice că o relaţie reuşită, pe lângă atracţie fizică şi iubire, trebuie să fie şi un echilibru de compromisuri din partea amândurora. Suntem diferiţi, da, dar asta nu e o piedică de netrecut. Asta despre relaţii.

    RăspundețiȘtergere
  3. ... nu mai am 12 ani ... să cred în poveşti cu zâne şi în roz`ul relaţiilor ...

    pentru mine o relaţie înseamnă respect pentru OM, pentru femeie şi pentru partenerul de viaţă ...

    în câteva cuvinte cam aşa aş rezuma ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine o relaţie reuşită înseamnă în primul rând iubire. Apoi, iubirea ajută cu restul detaliilor. Dacă respect un om nu înseamnă neapărat că-l şi iubesc, dacă-l iubesc, însă, înseamnă că-l şi respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. în esenţă aşa trebuie să fie, însă vezi tu ... purtaţi de valul grijilor cotidiene, de cele mai multe ori uităm de unde am plecat şi încotro vrem/trebuie să ajungem ...

    RăspundețiȘtergere