vineri, 31 iulie 2009

interesant ...

găsisem zilele trecute un articol ... ce mi-a placut ... destul de mult

" Femeile înşeală?
Nu. Femeile trec mai departe, nerenunţând la prezenta relaţie din comoditate. În cazul în care relaţia secundară tinde să devină importantă emoţional, oferindu-le tot ceea ce au visat, relaţia comodă este distrusă.
Dacă am vedea de la bun început că nu femeile înşeală ci bărbaţii, nu am mai fi atât de agresivi şi vehemenţi în catalogări.

De ce doar bărbaţii înşeală?
Simplu: în momentul în care bărbatul determină femeie să caute o altă relaţie, nu ea este vinovată pentru dorinţă firească de normalitate, ci el fiindcă nu a fost capabil să îi ofere normalitatea.

Când un bărbat împinge femeia să caute împlinire sexuală şi emoţională în braţele unui alt partener, prin comportament dualist, nefiresc, prin umilire şi lovire, prin vorbe grele şi permanente reproşuri, el "metaforic" înşeală." - sursa iDieta.ro

2 comentarii:

  1. Bine, bine! Dragut articolul, dar incomplet! Femeile nu insala doar pentru ca sunt tratate necorespunzator (batute, maltratate psihic) sau pentru ca partenerul nu le ofera "normalitate". Te-ai gandit vreodata ca exista si femei care vor mai mult decat "normalitate"? Vor acea sclipire, acea nebunie care sa le faca sa simta ca traiesc mereu cu un alt barbat, desi tot timpul acelasi?! La fel ca si barbatii, si femeile cauta diversificare. Prietenul meu imi spunea mereu ca in fiecare zi sunt altfel, parca ma transpun in pielea altcuiva uneori si nu ma mai recunoaste. Apoi revin si sunt tot eu, asa cum ma stie. Am realizat ca facand asta cu siguranta nu va mai cauta in alta parte, pentru ca eu il tin in priza permanent. Acelasi lucru il doreste si o femeie. Doar ca barbatii sunt mai lipsiti de imaginatie cand vine vorba de a imbunatatii putin lucrurile in sfera personala; cel putin majoritatea nu au destula imaginatie.

    Si mai cred ca femeile inseala pentru ca partenerul nu mai corespunde asteptarilor (din punct de vedere fizic sau psihic) sau nu a corespuns niciodata si, de fapt, ceea ce credeau ele iubire era de fapt...limoromance. un fel de sentiment de indragosteala care dureaza de la 6 luni la 4-5 ani sau poate sa dureze o viata intreaga. Nu stiu daca acesta este sigur cuvantul "limoromance" sau nu cumva e "limoreance"..nu stiu, dar ideea ramane aceeasi. :)

    Sunt la plimbare printre bloguri iar al tau este cel de-al patrulea pe care l-am deschis!

    Iti doresc un week-end placut!


    Crisa

    PS. Am schimbat putin culorile blogului meu, era prea....negru si nu incadra deloc cu starea mea de spirit.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumos pentru post ... in linii mari ai dreptate ...

    Intr-adevar imi place mai mult aspectul actual al blogului tau

    RăspundețiȘtergere